Maliny w miodzie akacjowym z dodatkiem cytryny i imbiru to pyszny produkt spożywczy, który łączy w sobie słodki smak miodu z kwaśnym i owocowym smakiem malin oraz ostrym, cytrusowym i korzennym smakiem dodatkowych składników. Doskonale nadaje się jako dodatek do deserów, kanapek, sałatek owocowych czy jogurtów.
Polski miod akacjowy, który został użyty do produkcji, dodaje produktowi słodkości i słynie ze swojego naturalnego smaku oraz jakości. Cytryna i imbir dodają produktowi smaku, aromatu i pobudzają zmysły, natomiast maliny to owoc, który również dodaje produktowi smaku i aromatu.
Maliny w miodzie akacjowym z dodatkiem cytryny i imbiru to produkt naturalny i wolny od dodatkowych konserwantów czy sztucznych barwników. Może być stosowany zarówno przez osoby dorosłe, jak i dzieci.
Więcej informacji na temat pozytywnego wpływu miodu akacjowego na ludzki organizm znajdziesz w artykule: DLACZEGO WYBRALIŚMY MIÓD AKACJOWY DO NASZYCH OWOCÓW W MIODZIE
miód akacjowy 87%, liofilizowany maliny 9% , cytryna 2%, imbir 2%, moze zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość energetyczna w 100 g:
Kcal/kJ
|
284,78/1192,32
|
Białka (g)
|
0,70
|
Węglowodany (g)
|
67,83
|
Cukry (g)
|
58,26
|
Tłuszcze (g)
|
0,17
|
Nasycone kwasy tłuszczowe (g)
|
0,01
|
Sól (g)
|
0,00
|
BeHarmony Michał Antkowski
ul. Grochowska 59
60-339 Poznań