Pachnące latem jeżyny w miodzie akacjowym zaskoczą Cię swoim wyjątkowym, owocowym smakiem! Doskonałe połączenie polskiego miodu z nektaru akacji i słodko-kwaśnych jeżyn przypadnie do gustu zarówno dorosłym jak i dzieciom. Dzięki procesowi liofilizacji owoców, możesz cieszyć się tym przysmakiem przez cały rok. Zaproś przyjaciół i rodzinę do stołu, żeby wspólnie rozkoszować się smakiem lata! Jeżyny w miodzie akacjowym doskonale urozmaicą codzienne śniadania i sprawdzą się jako zdrowa przekąska do pracy lub szkoły.
Jeśli interesuje Cię czym jest proces liofilizacji, koniecznie przeczytaj wpis na naszym blogu i dowiedz się dlaczego w naszych produktach wykorzystujemy owoce liofilizowane?
miód akacjowy 91%, liofilizowane jeżyny 9%, może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość energetyczna w 100 g:
Kcal/kJ
302,70/1267,34
Białka (g)
0,81
Węglowodany (g)
71,32
Cukry (g)
61,28
Tłuszcze (g)
0,29
Nasycone kwasy tłuszczowe (g)
0,01
Sól (g)
0,00
Ważne: Produkty BeHarmony produkowane na bazie polskiego naturalnego miodu pszczelego ulegają krystalizacji. Miód może krystalizować w zależności od gatunku od kilku dni do roku . Możesz go przywrócić do postaci płynnej podgrzewając go w temperaturze 20-30*C, na co dzień jednak chroń go przed działaniem promieni słonecznych oraz nie przechowuj w temperaturze wyższej niż 18*C.