Czarny bez w miodzie akacjowym z dodatkiem cytryny i imbiru to wyjątkowy produkt spożywczy, który łączy w sobie słodki smak polskiego miodu z ostrym, cytrusowym i korzennym smakiem dodatkowych składników. Doskonale nadaje się jako dodatek do herbaty, kanapek, ciast, ale także jako smakowity dodatek do mięs.
Miod akacjowy, który został użyty do produkcji, dodaje produktowi słodkości i słynie ze swojego naturalnego smaku oraz jakości. Cytryna i imbir dodają produktowi smaku, aromatu i pobudzają zmysły.
Czarny bez w miodzie akacjowym z dodatkiem cytryny i imbiru to produkt naturalny i wolny od dodatkowych konserwantów czy sztucznych barwników. Może być stosowany zarówno przez osoby dorosłe, jak i dzieci.
Zajrzyj do naszego artykułu DLACZEGO WYBRALIŚMY MIÓD AKACJOWY DO NASZYCH OWOCÓW W MIODZIEi dowiedz się więcej o właściwościach prozdrowotnych tego gatunku miodu.
Masa netto: 230g
miód akacjowy 87%, liofilizowany czarny bez 9%, cytryna 2%, imbir 2%, może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość energetyczna w 100 g:
Kcal/kJ
300,54/1258,30
Białka (g)
0,41
Węglowodany (g)
70,65
Cukry (g)
56,32
Tłuszcze (g)
0,29
Nasycone kwasy tłuszczowe (g)
0,01
Sól (g)
Ważne: Produkty BeHarmony produkowane na bazie polskiego naturalnego miodu pszczelego ulegają krystalizacji. Miód może krystalizować w zależności od gatunku od kilku dni do roku . Możesz go przywrócić do postaci płynnej podgrzewając go w temperaturze 20-30*C, na co dzień jednak chroń go przed działaniem promieni słonecznych oraz nie przechowuj w temperaturze wyższej niż 18*C.