Maliny w miodzie akacjowym z dodatkiem cytryny i imbiru to pyszny produkt spożywczy, który łączy w sobie słodki smak miodu z kwaśnym i owocowym smakiem malin oraz ostrym, cytrusowym i korzennym smakiem dodatkowych składników. Doskonale nadaje się jako dodatek do deserów, kanapek, sałatek owocowych czy jogurtów.
Polski miod akacjowy, który został użyty do produkcji, dodaje produktowi słodkości i słynie ze swojego naturalnego smaku oraz jakości. Cytryna i imbir dodają produktowi smaku, aromatu i pobudzają zmysły, natomiast maliny to owoc, który również dodaje produktowi smaku i aromatu.
Maliny w miodzie akacjowym z dodatkiem cytryny i imbiru to produkt naturalny i wolny od dodatkowych konserwantów czy sztucznych barwników. Może być stosowany zarówno przez osoby dorosłe, jak i dzieci.
Więcej informacji na temat pozytywnego wpływu miodu akacjowego na ludzki organizm znajdziesz w artykule: DLACZEGO WYBRALIŚMY MIÓD AKACJOWY DO NASZYCH OWOCÓW W MIODZIE
miód akacjowy 87%, liofilizowany maliny 9% , cytryna 2%, imbir 2%, moze zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość energetyczna w 100 g:
Kcal/kJ
284,78/1192,32
Białka (g)
0,70
Węglowodany (g)
67,83
Cukry (g)
58,26
Tłuszcze (g)
0,17
Nasycone kwasy tłuszczowe (g)
0,01
Sól (g)
0,00
Ważne: Produkty BeHarmony produkowane na bazie polskiego naturalnego miodu pszczelego ulegają krystalizacji. Miód może krystalizować w zależności od gatunku od kilku dni do roku . Możesz go przywrócić do postaci płynnej podgrzewając go w temperaturze 20-30*C, na co dzień jednak chroń go przed działaniem promieni słonecznych oraz nie przechowuj w temperaturze wyższej niż 18*C.