Pachnące latem jeżyny w miodzie akacjowym zaskoczą Cię swoim wyjątkowym, owocowym smakiem! Doskonałe połączenie polskiego miodu z nektaru akacji i słodko-kwaśnych jeżyn przypadnie do gustu zarówno dorosłym jak i dzieciom. Dzięki procesowi liofilizacji owoców, możesz cieszyć się tym przysmakiem przez cały rok. Zaproś przyjaciół i rodzinę do stołu, żeby wspólnie rozkoszować się smakiem lata! Jeżyny w miodzie akacjowym doskonale urozmaicą codzienne śniadania i sprawdzą się jako zdrowa przekąska do pracy lub szkoły.
Jeśli interesuje Cię czym jest proces liofilizacji, koniecznie przeczytaj wpis na naszym blogu i dowiedz się dlaczego w naszych produktach wykorzystujemy owoce liofilizowane?
miód akacjowy 91%, liofilizowane jeżyny 9%, może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość energetyczna w 100 g:
Kcal/kJ
|
302,70/1267,34
|
Białka (g)
|
0,81
|
Węglowodany (g)
|
71,32
|
Cukry (g)
|
61,28
|
Tłuszcze (g)
|
0,29
|
Nasycone kwasy tłuszczowe (g)
|
0,01
|
Sól (g)
|
0,00
|
BeHarmony Michał Antkowski
ul. Grochowska 59
60-339 Poznań